Stichting

BALI BUNDAR is opgericht  in maart 2006.

Bundar betekent cirkel, kring. Dit is de leidraad van onze stichting.
 

De eerste jaren hebben wij ons beziggehouden met kleinschalige projecten, veel individuele hulpverlening en begeleiding. Al doende leert men, wij ook. Wij focussen ons nu meer en meer op de gehandicapte en/of zieke kinderen en kinderen die zonder onze hulp echt kansloos zijn. Onderwijs en gezondheidszorg  zijn de belangrijkste gebieden waar wij ons op richten.

 

Behalve ervaring zijn we inmiddels ook vele contacten rijker, waardoor nieuwe samenwerkingsverbanden zijn ontstaan.  De kring breidt zich gestaag uit met mensen die via onze Stichting hulp verlenen en onderlinge contacten die via ons tot stand komen.

We zijn ons sterk bewust van het feit dat we opereren met gekregen gelden, dus we steken veel tijd in onderzoek naar betrouwbaarheid en dergelijke als wij een hulpvraag krijgen.  Ons bestuur bestaat uit 4 personen, die geen enkele financiële vergoeding krijgen voor hun werkzaamheden voor de Stichting. De reizen naar Bali en verblijfskosten worden door hen privé betaald.

Onze donateurs worden met nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte gehouden van projecten waaraan het geld wordt besteed. Donateurs kunnen eventueel zelf aangeven waaraan hun gift besteed moet worden.