Het bestuur van Bali Bundar stelt zich graag aan u voor

Voorzitter: Huub Mentink

Trudy heeft mij in 2005 uitgenodigd mee te gaan naar Bali. Hoewel ik altijd veel gereisd heb en veel met andere culturen te maken heb gehad, overdonderde Bali me. Wat je ziet is niet wat het is. Iedere bezoeker voelt zich koning. Zomaar wat uitspraken die van toepassing zijn op dit eiland. Het idee van de cirkel (bundar) spreekt mij zeer aan. Het betekent dat je niet alles zelf uitvindt. Dat je samen met anderen zoveel mogelijk resultaat wilt bereiken. Dat je beseft dat je geluk hebt gehad als je geboren bent in Europa.

Dat het Bali Bundar-bestuur met volle overgave gaat voor de doelstellingen van de stichting heeft mij ervan overtuigd dat ik daar deel van wil zijn. En de vele blije gezichten en voldoening die het werk opleveren, doen de rest.

 
Oprichter en secretaris / fondswerver: Trudy Mentink-Nijssen

Een vakantie op Bali in maart 2005 liep compleet uit de hand.

We hebben toen niet alleen kennisgemaakt met een schitterend eiland, maar zijn ook geraakt door de lieve mensen en de nood die daar heerst, met name in kindertehuizen.

Met een groep mensen die zich hopelijk alleen maar uitbreidt, hopen we hier in de toekomst verbeteringen in de leefomstandigheden aan te brengen. Gedurende de afgelopen jaren hebben we daarvan al mooie resultaten kunnen zien, iets wat mij zeker motiveert hiermee door te gaan.

 

 


 
Penningmeester : Lidian Mentink
In het dagelijks leven accountant. Vanaf de oprichting van de Stichting trouw fan en donateur. Een penningmeester heeft een belangrijke taak op de achtergrond en Lidian werkt snel en betrouwbaar. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.